جعبه لايتنر (جي-5) آموزش زبان انگليسي
.:: Your Adversing Here ::.
 

جعبه لايتنر (جي-5)

 

 

ساختمان جعبه ي لايتنر:
اين جعبه 30 سانتيمتر درازا (طول) دارد و بلندي(ارتفاع) و پهناي(عرض) آن بسته به اندازه ي كارتهاي يادگيري(كه در باره ي آن توضيح خواهم داد) مي باشد، كه اندازه ي كارتها نيز بسته به نياز شما است. اما به هر روي كارتهاي 7*5 براي اين كار مناسب مي باشد.
پس با اين فرض كه اندازه ي كارتها 7*5 باشد، اندازه هاي(ابعاد) جعبه6*5*30 خواهد بود. بلندي جعبه 6 خواهد بود، چون كه مي خواهيم كه نزديك به يك سانتي متر از سر كارتها از جعبه بيرون بزند كه جابجايي كارتها آسان شود.
سپس بايد  جعبه را به 5 خانه بخش كنيم، كه اندازه ي هريك از خانه ها به ترتيب از خانه ي نخست تا خانه ي پنجم 1، 2، 5، 8 و 14 سانتي متر مي باشد. نماي آن را در شكل زير مي بينيد.
 
اين جعبه را مي توانيد با چوب، مقواي جعبه ي شيريني، شيشه يا هر چيز ديگر بسازيد. نياز نيست كه وسواس زيادي براي ميليمتري بودن كار خود به خرج بدهيد، حتي مي توانيد لبه ها را به هم منگنه كنيد.
 

راستی یادم رفت اونایی که با کامپیوتر زیاد سروکار دارن اینم یه هدیه واسه اونا

 توضیح : نرم افزار جعبه لایتنر (G5 فارسی) برای کامپیوتر + ساخت فلش کارت برای موبایل

 دانلود : لینک مستقیم [ ۴٫۵ مگابایت ] | لینک کمکی

 توضیح : نرم افزار جعبه لایتنر (G5 فارسی) برای موبایل

 دانلود : لینک مستقیم [ ۱۵۷٫۵ کیلوبایت ] | لینک کمکی

 
جعبه ي لايتنر آماده است!
 
روش كار:
نخست مطلبي را كه مي خواهيد ياد بگيريد، به گونه ي يك پرسش كوتاه پاسخ در مي آوريد. كه بهتر است پاسخ ها يك كلمه اي باشند، اما برخي از تعاريف را بايد به طور دقيق و واژه به واژه آموخت. يا ممكن است يك پرسش رياضي را بخواهيد ياد بگيريد. اما بيشتر تلاش كنيد چكيده ي مطالب را بنويسيد. گاهي نيز مي توانيد پرسش ها را به صورت جاخالي بنويسيد.
سپس پرسش را روبروي برگه ي يادگيري و پاسخ را پشت آن بنويسيد. و بهتر است كه شماره ي صفحه اي كه اين مطلب را از آن گرفته ايد پشت برگه بنويسيد كه شايد به دردتان بخورد و به شما كمك كند كه پاسخ هايتان كوتاهتر شود.
هنگامي كه نزديك به 30 يا 40 برگه نوشتيد آنها را در خانه ي شماره ي يك بگذاريد. آنها را به گونه اي در جعبه بگذاريد كه پرسش ها روبروي شما باشد.
سپس نخستين برگ را كه روبروي شما است برداريدو آن را بخوانيد، 2تا3 ثانيهصبر كنيد، اگر پاسخ به يادتان آمد كارت را در خانه ي دوم مي گذاريد، وگرنه آن را مرور كرده و خيلي آسوده و ريلكس و بدون هيچ اعصاب خوردي آن را پشت برگه هاي خانه ي نخست مي گذاريم. اگر بلد بوديد آن را به خانه ي شماره ي 2 بفرستيد. و به همين گونه برگه پسين(بعدي) را مرور كنيد، اگر بلد بوديد، پشت برگهاي خانه ي شماره ي دو و اگر هم بلد نبوديد پشت برگهاي شماره ي يك. اين كار را تا جايي پيش ببريد كه به جز 2 يا 3 برگه سمج در خانه ي شماره ي يك نماند. اما اگر همه ي برگها بچه هاي خوبي بودند، آنها را به خانه ي شماره ي 2 بفرستيد.
سپس روز ديگر يا هر گاه كه وقت داشتيم كار برگ نويسي را پيش مي بريم و آنها را به همان گونه مرور مي كنيم.
پس از چند روز خانه ي دوم پر شده و جاي يك برگ نيز ندارد، آنگاه به سراغ خانه ي شماره ي دو مي رويم. اما به اين خانه شبيخون نزنيد! تنها يك سانتيمتر يا يك انگشت از برگه ها را مرور كنيد( اين اندازه كارت از كارت هايي بايد برداريد كه به خانه ي شماره ي يك نزديك ترند، يعني زمان بيشتري از مرور آنها گذشته است. هر كدام را كه بلد بوديد به خانه ي شماره ي 3 ببريد. اما آنهايي را كه بلد نيستيد، دوباره به خانه ي نخست، يعني خانه ي شماره ي يك برگردانيد. هنگامي كه كار مرور آن 1 سانتيمتر يا يك انگشت تمام شد برويد به سروقت برگه هاي خانه ي شماره ي يك و آنها را همانند پيش مرور كنيد.
سپس، هنگامي كه خانه ي شماره ي دو پر شد، دوباره مانند پيش 1سانتيمتر يا يك انگشت از برگه هاي آن را به شيوه ي پيش مرور كنيد.
پس از مدتي خانه ي شماره ي 3 نيز پر مي شود. با آن هم همچون خانه ي شماره ي 2 برخورد كنيد و برگهايي را كه بلد نيستيد باز هم به خانه ي شماره ي 1 بفرستيد نه خانه ي قبلي.
هنگامي كه خانه هاي ديگر نيز پرشدند با آنها نيز همانگونه برخورد كنيد، 1 سانتيمتر يا يك انگشت از آنها را برداشته، آنهايي را كه بلديد به خانه ي بعدي يا اگر درخانه ي شماره ي 5 است بيرون از جعبه و آنهايي را كه بلد نيستيد دوباره به خانه ي شماره ي يك بفرستيد.
برگه هايي كه از خانه ي شماره ي 5 بيرون آمد در حافظه ي بلند مدت شما خواهد ماند! اما اين كار ممكن است دست كم يك ماه طول بكشد. ولي بايد بدانيد كه هرچه برگه ها به خانه هاي بالاتر مي رسند، ديرتر فراموش مي شوند! چون بر پايه ي پژوهش هاي ابيگ هاوس مطالب در روزهاي نخست سرعت فراموشيشان بيشتر است. پس مطالبي كه به خانه ي شماره ي 3 رفته اند ديرتر از خانه ي شماره ي دو فراموش مي شوند. پس نبايد نگران باشيد كه در طول سال تحصيلي از بخشهايي كه برگه هاي آنها از خانه ي 5 نگذشته است از شما آزمون بگيرند. هنگامي كه برگه ها از خانه ي شماره ي 5 گذشتند مي توانيد آنها را بسوزانيد، يا بازيافت كنيد يا يادگاري نگه داريد!

امام علی (ع) فرموده اند: «هر ظرفی با ریختن چیزی در آن پر می شود. جز ظرف دانش که هر چه در آن جای دهی، وسعتش بیشتر می شود.»
پس با کمک جعبه ی لایتنر چیزهای بیشتری بیاموزید و بدانید که با یاد گرفتن چیزهای نو نه تنها حافظه ی شما را پر نمی کند، بلکه گنجایش آن هم بیشتر می شود و به شما در یاد گرفتن چیزهای نوتر کمک می کند.
 

 
پس كار با جعبه ي لايتنر و ساخت آن به همين سادگي بود، به هرروي اگر خرده اي ( مشكلي) درباره ي كار با آن داشتيد، در بخش نظرات بپرسيد يا به رايانامه(E-mail) من نامه بفرستيد.
با سپاس فراوان

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





  • نوشته : مسلم حسین زاده
  • تاریخ: چهار شنبه 9 آذر 1390برچسب:,

  • englishcamp

    مسلم حسین زاده

    englishcamp

    http://englishcamp.loxblog.ir

    آموزش زبان انگليسي

    جعبه لايتنر (جي-5)

    آموزش زبان انگليسي

    گروه انگلیش کمپ با هدف ایجاد محیطی آموزشی در سال 89 به تاسیس این وبلاگ پرداخت اما رفته رفته به علت فزونی کاربران وبسایت انگلیش کمپ با امکاناتی متنوع در شهریور 91 افتتاح گردیده این وبسایت مجهز به اخرین نرم افزار های تحت وب برای مدیریت کلاس های آنلاین و اساتیدی مجرب که دست در دست هم برای ایجاد محیطی آموزش جهت یادگیری زبان تلاش نموده اند www.englishcamp.ir زکات علم آموختن آن به دیگران است امام صاق (ع)

    آموزش زبان انگليسي